Company Description

Wat wordt jouw functie?

Binnen jouw functie als assemblage medewerker ben je medeverantwoordelijk voor het assembleren en afmonteren vacuüm hijsgereedschappen, daarnaast houdt jij je bezig met het testen van producten aan de hand van de gestelde specificaties. Bij al deze werkzaamheden wordt er met de nieuwste hand en elektrische gereedschappen gewerkt. Je werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00

Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt met het werken met zowel hand als elektrische gereedschappen, verder is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt en het is een pre als je technische tekeningen kunt lezen. Doordat je veelal in teams werkt is het belangrijk dat je communicatief bent in gesteld om goed te kunnen samen werken. Bij goed functioneren zijn er tal van mogelijkheden om op de korte termijn te groeien naar diverse functies.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een dynamisch familiebedrijf met een goede werksfeer en meer dan 30 enthousiaste collega’s, het bedrijf zit gevestigd in Lopik. binnen dit groeiende bedrijf worden er kansen en mogelijkheden geboden om jezelf te blijven ontwikkelen, binnen het bedrijf is er altijd ruimte voor verbetering en wordt er geluisterd naar ieder zijn idee.

 Wat heeft het bedrijf jou te bieden?

Bij deze verantwoordelijke functie zoekt het bedrijf een langdurige samenwerking. Zij bieden dan ook goede arbeidsvoorwaarden met mogelijkheden om te ontwikkelen en door te groeien in het bedrijf:

  • salaris (afhankelijk van ervaring) € 2.400 – € 2.800 bruto per maand
  • 8% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen
  • reiskostenvergoeding
  • kosteloze opleiding en trainingen

Heb je interesse in deze functie? Neem dan contact op met Kees via 030-2657080/06-52772215. of mail naar kees@dewaalpersoneelsdiensten.nl